Birouri Copii

Birouri copii – Mobilier premium 

birou camera copii

Piata musteste de oferte speciale pentru birouri copii, dar nu toate sunt la fel.Va invitam sa pasiti atent printre hatisul reclamelor ce promit preturi imposibile (unde evident se face rabat la calitate) si sa popositi direct in sectiunea birourilor premium.

Amenajarea camerei si spatiului de lucru pentru copil nu este deloc o sarcina usoara.Ca adult, vrei sa te concentrezi pe functionalitate, durabilitate, costuri si alte lucruri pe care cei mici le pot considera neinteresante.Deci trebuie sa incercati sa vedeti lucrurile si din perspectiva copilului si sa retineti ca mobilierul pe care il veti alege trebuie sa fie de asemenea simpatic si interesant.

Birou multifunctional camera copii

birou pentru copiiIdentificarea biroului potrivit este legata de luarea deciziilor corecte.In primul rand, dimensiunile conteaza.S-ar putea sa fiti tentat sa cumparati un birou normal de adult, dar acest lucru ar fi o greseala din mai multe motive.Un birou pentru copii trebuie sa fie mai mic pentru a ramane confortabil si a se potrivi staturii sale. Acest lucru ajuta la o mai buna atentie si concentrare.Copilul se va simti special.In plus birourile comune sunt plictisitoare si niciun copil nu iubeste acest cuvant.

 Caracteristici birouri premium pentru copii 

1. Multifunctionalitate

Aceasta este prima specificatie ce deosebeste un birou standard de unul premium vandut de timoore.De exemplu Biroul multifunctional de la Timoore are un capac care gliseaza usor in sus, precum si un sertaras in partea dreapta, unde cel mic isi poate depozita creioanele sau alte rechizite spre a-i fi la indemana.

2. Siguranta

Cand vorbim despre mobilier de copii, siguranta ar trebui sa primeze intotdeauna.De aceea Timoore opteaza pentru forme rotunjite, delicate, bine finisate. Vopselurile chimice si efectul lor asupra copiilor reprezinta un semnal de alarma pentru lumea in care traim, dar birourile oferite de Timoore sunt formate din piese din lemn natural, vopsite manual cu uleiuri non-toxice.Ele respecta intru totul standardele de siguranta reglementate la nivel international.

3. Originalitate

Aveti impresia ca toate birourile de copii seamana intre ele?Nu si cele oferite de Timoore.Acestea pun accent pe originalitate in ceea ce priveste designul, forma rotunjita, nuantele preferate de cobalt, roz, portocaliu, verde si albastru.Drept rezultat birourile abunda in eleganta si il captiveaza pe cel mic de la prima vedere.

4. Fiabilitate

Materialele din compozitia birourilor de copii sunt atent selectate pentru a rezista bine in timp.Imbinarile si constructia intreaga sunt cu maxima responsabilitate.

5. Garantie

Un termen de garantie considerabil reprezinta o alegere individuala de cumparare.Timoore ofera garantie 2 ani pentru birouri copii, ca dovada a durabilitatii lor de necontestat.

birou camera copii

Birourile standard sunt pur si simplu monotone.Dar din fericire acum aveti posibilitatea de a crea un decor diferit pentru spatiul copilului dumneavoastra, optand pentru birouri copii multifunctionale.Cei mici se vor indragosti de ele iremediabil, iar acesta va fi imboldul perfect pentru ca ei sa prinda curaj sa se aseze, sa lucreze cu sarguinta, sa devina creativi si sa se concentreze mai bine pe indeplinirea sarcinilor.

Creati o atmosfera propice jocului si studiului pornind de la acest element principal: biroul. Ajutati-i pe cei mici sa devina mai creativi si mai buni in ceea ce fac. Roadele nu vor intarzia sa apara.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.