Colectia SIMPLE

SiMPLE” este placut și plin de culoare, original proiectat, prietenos cu mediul și ofera o utilizare confortabila si in condiții de siguranță.

DESCRIERE:

Colecția “SiMPLE” este un set de mobilier destinat copiilor cu vârste cuprinse între 0 și 12 ani. SiMPLE are un design colorat, vesel, cu atenție la detalii. Colecția este completata periodic cu noi modele. Fiecare piesă nouă trebuie să respecte principiile de bază ale colectiei – originalitate, siguranta in utilizare,  construcție robusta si ergonomie. Aproape fiecare piesa din colecția „SiMPLE” este realizată din colțuri rotunde stabile și sigure, iar marginile sunt din fag masiv. În acest fel, am eliminat toate nevoile de a cumpăra și de a folosi suplimentar protecții pentru colțuri, care adesea distrug mobilierul și sunt utilizate pe termen scurt.

Întreaga colecție are câteva caracteristici: mânere originale, mari, culori intense. De asemenea, am introdus soluții foarte interesante: pat extensibil cu set de tapițerie(optional), masa „PLAY” cu loc secret ascuns sub top, fotoliu „FUN” cu picioarele schimbabile(balansoar sau fotoliu fix) sau cutii colorate, sub forma de unități modulare de depozitare. Fiecare model din colecția „SiMPLE” se potrivește perfect noilor apartamente modern.

Materiale & Culori:

Structura mobilierului constă din lemn lacuit de fag solid și plăci MDF de înaltă calitate, care sunt acoperite cu lacuri pe baza de apă. În toate modelele folosim fitinguri de înaltă calitate și alte accesorii: traversele pe roți au sistem de închidere moale, ceea ce ofera siguranta și confort in utilizare.

Toate piesele din colecția „SiMPLE” sunt disponibile în 4 combinatii de culori: albastru-crèm (B); verde-crem (G); roz-crem (P) și portocaliu-crem (O). Excepție fac scaunele, rafturile, mesele dreptunghiulare, cutiile individuale și compartimentele de cărți „Doggy”, care sunt disponibile în cinci culori: albastru (B), verde (G), roz (P), portocaliu (O) și cremă (C). Cutia de sub pat(pentru depozitare) este disponibilă numai pe crem(C).

Vezi toata gama de mobilier Timoore din Colectia SIMPLE: