*  toate preturile mentionate in site includ TVA

Datorita numarului mare de colectii, grupe de produse si variante de culori marea majoritate a produselor sunt disponibile pe baza de comanda.

Livrare:

Termenul de livrare este de minim 21 de zile. Pentru comenzi mai mari de 2.000 lei transportul este GRATUIT. Pentru comenzi de valoare mai mica se va achita o taxa fixa de transport de 99 lei(in localitatile fara kilometri suplimentari).

In localitatile unde firma de curierat percepe o taxa pentru kilometri suplimentari, costul transportului va fi comunicat in momentul confirmari comenzi.

Produsele comandate se livreaza prin firma de curierat sau se pot ridica personal de la depozitul din Timisoara. Posibilitate de retur in 14 zile calendaristice de la data livrarii. Garantia produselor este de 2 ani.

Dupa plasarea comenzii se achita un avans de 50% din valoarea totala a comenzii, pe baza de factura proforma, urmand ca diferenta de 50% sa se achite inaintea expedierii produselor din depozitul nostru din Timisoara la adresa Dvs.

Produsele nu sunt montate. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in doar 15-30 minute, pe baza instructiunilor de montaj din pachet.

Plata:

Plata se face prin transfer bancar către SC OPLA SRL, cod unic de înregistrare: RO 37759655  în contul: RO32BTRLRONCRT0399674001, Banca: Transilvania.

Recomandăm ca după finalizarea transferului bancar să trimiteți dovada plății către: contact@timoore.ro.Transferul bancar se poate realiza prin intermediul Internet Banking.