Paturi Copii, Patut Bebe

Mobilier Scandinav

mobilier scandinav copii

Daca ar fi sa vorbim despre valori familiale, scandinavii merg pe linia corecta: mai putin inseamna mai mult.Mai putina aglomerare inseamna mai multa atentie.Designul interior nordic si mobilierul scandinav reflecta in mod direct aceste valori.Scandinavii inteleg cat de important este pentru copii sa inceapa sa se acomodeze cu aceasta filosofie de pretuire a minimalismului inca de la varste fragede.

Mobilier Scandinav pentru amenajarea camerei copilului

O similitudine predominanta in locuintele din Suedia este reprezentata de schema de culori neutre.Negru, alb si maro sunt utilizate cu precadere.In camerele copiilor se adauga fascicule de albastru si verde pentru mentinerea emotiei naturale.Sa cumperi mobilier in stil scandinav inseamna sa recunosti valoarea lemnului.Elementele din lemn in nuante deschise vor face ca aerul sa fie proaspat si bine aerisit, nu greoi. Indiferent de varsta copilului, lemnul se va incadra minunat in camera de joaca si odihna.

Decorul scandinav pentru copii include intotdeauna un element in forma de casa.Fie ca este vorba despre o casuta de joaca, un raft mic sau un pat cu o casuta, mobilierul in forma de casa ii va reaminti copilului ca acasa este acolo unde se afla inima sa.

mobilier scandinav copiiSi in ceea ce priveste jucariile din camera copiilor, scandinavii scot la iveala lucruri care promoveaza imaginatia.O papusa, un calut-leagan, animalute din plus – ceva care sa faca apel la creativitate.Daca baiatul sau fetita dumneavoastra este suficient de mare incat sa poata patrunde in tainele desenului, atunci categoric merita un spatiu adecvat.

Birou minimalist Magi este o piesa de mobilier care isi va gasi cu usurinta locul intr-o camera amenajata in stil scandinav. Blatul dublu din dotare este practic si permite copilului sa se organizeze mai eficient.

Cine poate rezista tentantiei unui astfel de birou?

mobilier scandinav copii

Credem ca cititul este cel mai interesant mod de a-l stimula pe copil sa descopere viata.De aceea, va recomandam sa asigurati accesul celor mici la carti.Construiti un loc de lectura care sa-l incurajeze pe copil sa rasfoiasca pagini.Porniti de la acest Raft tip scara pentru carti.

Locuintele scandinave sunt destul de compacte; de aceea creativitatea a devenit o necesitate in depozitarea lucrurilor.Daca si dumneavoastra aveti de amenajat un spatiu restrans pentru copil, luati in calcul plasarea unor sertare sub pat, pentru jucarii sau pentru haine.

Filozofia minimalismului si mobilierul scandinav

Colectia Magi include mobilier scandinav, special conceput si realizat pentru copii si tineri.Formele minimaliste atat de specifice stilului scandinav va permit sa creati o adevarata lume de poveste.Mixul de placaj organic de mesteacan si albul mat de zapada formeaza un efect extrem de senzual si delicat.

Un element specific colectie este sistemul de sertare si usi silentioase, atat de potrivite pentru cei mici care obisnuiesc de altfel sa faca destul de mult zgomot cand pornesc in explorare.Toate componentele sunt lacuite cu uleiuri sigure non-toxice.O alta caracteristica definitorie pentru colectia Magi o reprezinta picioarele inalte ale mobilierului, lucru ce confera subtilitate si luminozitate.

Colectia de mobilier Magi de la Timoore, cuprinde piese de mobilier extrem de elegante si utile pentru ingrijirea unui copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *