Mobilier copii pentru gradinite si scoli, mobilier ergonomic.

Despre Timoore

Timoore este un specialist în amenajarea încăperilor pentru cei mai mici dintre noi, in realizarea de mobilier pentru copii si adolescenti.

Produsele Noastre

Punem accentul pe ergonomie și siguranța produselor, evitam elementele periculoase, cum ar fi marginile ascuțite, colțurile și piesele instabile.

Materialele sunt certificate, iar culorile și designul alese pentru aceste piese de mobilier sunt pe placul copiilor. Mobilierul pentru bebelusi, copii si adolescenti Timoore este un demers inovator, al carui scop final este sa furnizeze produse sigure, originale și unice, ca și viitorii utilizatori.

Cum va ajutam ?

Ne implicam direct in proiecte de mobilare a gradinitelor, scolilor, sau locurilor de joaca pentru copii, in general a oricaror locatii sau proiecte in care este necesar un mobilier deosebit pentru copii.

Putem contribui de la cele mai simple piese pana la seturi complete de mobilier.Asiguram proiectare, transport, montaj si solutii de optimizare a spatiilor pentru copii.

Colectiile de mobilier Timoore

La crearea fiecarei colecții de mobilier pt copii, adolescenti si bebelusi, acordăm o mare importanță ergonomiei si sigurantei utilizatorilor.Datorită utilizării materialelor de cea mai bună calitate și a design-ului ingenios, cu accesorii de calitate, scaunele și fotoliile TIMOORE nu numai că oferă un confort sporit, dar ajută si la formarea unei poziții corecte.

mobila gradinite
mobila cresa

Oferta Mobilier copii pentru scoli, gradinite si crese.

In functie de numarul de produse comandate, acordam reduceri semnificative.  Oferim seturi de mese cu scaune,  materiale de calitate din lemn de esenta tare si MDF. Pentru mai multe detalii tehnice si conditii comerciale va rugam sa ne contactati pentru a primi o oferta personalizata.