Paturi Copii

Pat supraetajat copii

Pat supraetajat camera copii

Pat supraetajat pentru copii – 5 avantaje de top

Cand se apropie ora de culcare, un pat supraetajat pentru copii poate deveni locul perfect de odihna pentru orice nazdravan rapus de activitatile zilnice.Paturile supraetajate au revenit spectaculos in ultima perioada, iar copiii pur si simplu le adora.

Va invitam sa descoperiti 5 avantaje de top ale paturilor supraetajate si sa acceptati provocarea de a decora camera copilului intr-un mod extrem de jucaus.

Pat supraetajat pentru camere copii – 5 beneficii

1. Economisiti spatiu

Ocuparea spatiului vertical cu paturi supraetajate, mai ales daca aveti mai multi copii, inseamna automat mai mult spatiu disponibil in camera, la sol.Dintr-o data aveti mai multa libertate in amenajarea camerei deoarece patul supraetajat va permite o organizare ergonomica.Ramane mai mult loc pentru coltul de joaca sau de citit, dulapul cu haine, birou etc.

2. Economisiti bani

Va propunem o solutie 2 in 1: Pat supraetajat Bunk Bed cu dulap inclus.Cumparati un pat supraetajat si uitati de cheltuielile suplimentare cu dulapul de haine. Pentru ca se potrivesc ca stil si culoare, cele doua piese de mobilier fac parte din aceeasi poveste.Din perspectiva mai larga, putem spune ca optand pentru pat supraetajat, se reduce exponential costul unei case si nevoia de incaperi mari.De asemenea, veti descoperi ca aceste paturi sunt ideale si pentru casele de vacanta.

Pat supraetajat Bunk Bed cu dulap

paturi supraetajate copii

3. Mai multa libertate in amenajarea camerelor pentru copii

Daca doriti sa aveti o oarecare libertate in ceea ce priveste alte schimbari in camera copiilor, patul suprapus ofera optiuni numeroase.Referindu-ne strict la Patul supraetajat Bunk Bed cu dulap, puteti alege sa asezati in partea inferioara un birou sau chiar inca un patut pentru al doilea copil.

4. Aduceti un plus de magie si distractie in spatiul copilului

Libertatea verticala aprinde imaginatia copiilor care dintr-o data descopera ca pot sa-si transforme patul pe rand in fort, castel, nava spatiala, casa de papusi, submarin etc.Copiilor le place sa aiba la propria dispozitie un loc in care sa doarma, sa se joace si unde sa-si aranjeze lucrurile.Explozia de culoare care insoteste mobilierul, scara din lemn, finisajul deosebit al materialelor ecologice utilizate, dulapul frumos strecurat sub pat si libertatea de miscare de care se bucura cel mic sunt toate puncte forte ale patului supraetajat pe care vi-l propunem.

5. Patul supraetajat nu este doar pentru copii

Ingrijitoarea sau persoana desemnata sa stea in permanenta cu un copil cu probleme de sanatate poate ramane in camera pentru a raspunde nevoilor celui mic la orice ora, inclusiv noaptea.Un al doilea pat de adult ar putea fi amplasat sub patutul de sus, perpendicular cu acesta.In aceeasi maniera, patul supraetajat se poate dovedi eficient cand aveti oaspeti din afara localitatii.

Toate aceste avantaje demonstreaza ca investitia intr-un pat supraetajat pentru copii reprezinta o investitie nemaipomenita pentru confortul, bucuria si siguranta micutului tau.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *