Patut Bebe

Patut Bebe Transformabil

mobiler camere copii

Patut Bebe Transformabil – solutie exclusivista de top

Pentru orice bebelus, patutul reprezinta un spatiu cu totul special – aici doarme, aici reuseste sa faca prima rostogolire, prima atingere a unei jucarii, aici se descopera pe sine (il veti surprinde adesea uitandu-se incantat la manute sau bucuros ca isi poate prinde piciorusele), aici va initia primele sale jocuri si tot aici va exersa cu staruinta primele sale deprinderi.Aici este universul sau!

Noi am ales sa aducem azi in atentia dumneavoastra conceptul de patut transformabil, o idee inovatoare in domeniul amenajarii dormitoarelor pentru nou-nascuti.Fiind unul din cele mai versatile stiluri de patuturi, patutul transformabil este conceput sa creasca impreuna cu cel mic, de-a lungul anilor.Aceasta versatilitate se traduce printr-o decorare facila a spatiului si se poate dovedi o investitie foarte valoroasa pentru dumneavoastra.

Patut Bebe Transformabil – ce este mai exact?

Acest tip de pat este inzestrat cu posibilitatea uimitoare de a putea raspunde nevoilor copilului dumneavoastra, incepand din primul an de viata si pana la 9 sau 10 ani.Patuturile clasice sunt foarte limitate din cauza barelor de protectie.In schimb patuturile transformabile va permit sa va bucurati de stilul traditional si frumusetea unui culcus de bebe, care la momentul oportun se poate transforma intr-un pat normal de copii.Sunt necesare doar cateva ajustari simple.patut transformabil

Un patut convertibil reprezinta o investitie pe termen lung si este conceput sa se adapteze varstei si staturii copilului dumneavoastra.Mai exact, un patut de bebelus poate fi modificat cu usurinta intr-un pat propriu-zis de copil, prin simpla inlaturare a unor componente (bare de protectie special aplicate pentru siguranta copiilor foarte mici).

De ce sa cumparati patut transformabil? – 4 motive principale

1. Eficienta costurilor – Patutul bebe transformabil creste impreuna cu micutul dumneavoastra, ceea ce inseamna ca veti economisi bani, nefiind nevoie sa cumparati un nou pat cand copilul va fi mai mare.

2. Design contemporan – Patuturile transformabile Timoore vin in modele estetice deosebite, care vor trece cu usurinta testul timpului.Sunt gandite astfel pentru a se adapta facil diferitelor scheme de amenajare.

3. Durabilitate – cu siguranta patuturile transformabile sunt proiectate sa reziste in timp.Pentru ca sunt concepute sa se plieze pe saltele mai mari, ele tind sa fie robuste si foarte fiabile.

4. Tranzitie usoara – adesea copiilor le este greu sa renunte la patutul de bebe si sa se mute intr-un pat „adevarat”, „de oameni mari”. Asta pentru ca ei se ataseaza de un anumit mediu familiar de dormit.Dar patutul convertibil rezolva aceasta problema intr-un mod foarte diplomat.Copilul dumneavoastra nu trebuie sa treaca printr-o astfel de schimbare brusca si nu este obligat sa renunte la un sentiment care ii inspira siguranta.El poate sa accepte mai usor ideea ca patutul sau de bebe se va transforma dintr-o data ca prin magie intr-un pat mai mare.Nu e nevoie sa-si ia ramas bun de la patutul pe care il stie dintotdeauna, pentru ca acesta il poate insoti mai departe in copilaria sa.

Va invitam sa vizionati oferta noastra de Patut Bebe Transformabil si sa alegeti stilul care se potriveste cel mai bine preferintelor, nevoilor dumneavoastra si ale copilului.

patut transformabil bebepatut transformabil

 

Cu adevarat, un patut bebe este piesa de rezistenta pentru orice dormitor de copil. Deci alegeti inteligent. Un patut transformabil promite sa fie solutia optima pentru siguranta si confortul copilului dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *