Timoore este mai mult decât mobilier,

Timoore este ceva Special

Timoore: o lume colorată!

Timoore este o lume intreaga de culori vii, o stare de spirit, forme, materiale si accesorii cu design deosebit.Toate intr-o combinatie greu de egalat pe piața  mobilierului pentru bebelusi, copii si adolescenti din Romania.

Soluții si design neconvențional    

Mobilierul pentru bebelusi, copii  si adolescenti TIMOORE este un demers inovator, al carui scop final este sa furnizeze produse sigure, originale și unice, ca și viitorii utilizatori.

Combinația creativă de culori vibrante, detalii interesante și design neconvențional reprezintă cea mai bună modalitate de a crea un spațiu  cald, prietenos și inspirat, în care copii nostri sa se joace, sa invete și sa isi dezvolte personalitatea în fiecare zi.

Mobilier premium pentru copiimobilier adolescentiaccesoriile de mobila, toate garanteaza calitatea si durabilitatea produselor noastre.

Noi nu facem compromisuri, deoarece copiii noștri merită tot ce e mai bun.

Prin alegerea unor materiale ecologice și soluții de proiectare sigure, am reusit sa proiectam un mobilier plin de CULOARE pentru copii, care sa binedispuna, sa inspire si sa creeze în același timp un mediu confortabil de învățare.

Dormitoarele pentru copii TIMOORE, sunt definitia mobilierului premium, imbracat in forme originale si frumoase, intr-o larga paleta de culori energizante.

Ergonomie și siguranță

Punem accentul pe ergonomie și siguranța produselor, evitam elementele periculoase, cum ar fi marginile ascuțite, colțurile și piesele instabile.Materialele sunt certificate, iar culorile și designul alese pentru aceste piese de mobilier sunt pe placul copiilor.

La crearea fiecarei colecții de mobilier pt copii, adolescenti si bebelusi, acordăm o mare importanță ergonomiei si sigurantei utilizatorilor.Datorită utilizării materialelor de cea mai bună calitate și a design-ului ingenios, cu accesorii de calitate, scaunele și fotoliile TIMOORE nu numai că oferă un confort sporit, dar ajută si la formarea unei poziții corecte.

Timoore a ales să producă mobilier pe deplin funcțional și sigur pentru copiii Dvs.!

Fantezia copiilor nu cunoaște limite, deci este important să o susținem.Camera pentru copii va fi transformată într-un regat plin de culoare cu mobilierul Timoore pentru copii, unde aceștia se vor simți confortabil și în siguranță.

Ne implicam direct in proiecte de mobilare a gradinitelor, scolilor, sau locurilor de joaca pentru copii, in general a oricaror locatii sau proiecte in care este necesar un mobilier deosebit pentru copii.Putem contribui de la cele mai simple piese pana la seturi complete de mobilier.Asiguram proiectare, transport, montaj si solutii de optimizare a spatiilor pentru copii.